Krijtverf & Paste Wax van Painting the Past

Wanden vol sfeer.

Binnenwanden die herinneringen oproepen aan de klassieke interieurs van Engelse landhuizen en kastelen. Rustiek stijlvol, maar bovenal de garantie voor de warme sfeer in uw woning. Het kan, dankzij de matte muurverven van de paint en decorating service. Ze dragen de toepasselijke naam painting the past en zijn verkrijgbaar in maar liefst 100 natuurlijke tinten. Tevens zijn de kleuren ook te verkrijgen voor op hout in een “Matte” of een “Eggshell”. De Paste Wax zijn ook verkrijgbaar in diverse tinten.

Boterhoek is officieel dealer van “painting the past” www.paintingthepast.nl

Matt Emulsions

De authentieke verf bevat emulsies met veel krijt. Dat maakt ze veel matter dan de gebruikelijke verven. Ze komen zachter over en zullen niet gauw vervelen. Kleuren van vroeger, maar volledig beantwoordend aan de gebruikerseisen van nu: gemakkelijk te verven, afwasbaar en overschilderbaar. Dankzij de handgeschilderde kleurenstaalkaart weet u precies hoe de verf opdroogt.

Overschilderbaar vliesbehang

Overschilderbaar behang met strepen, wieber, en rijke medaillon patronen. Het patroon is 2mm dik gedrukt op een vlies. Na het schilderen blijft het patroon zichtbaar. Het sluit dus aan met de visie die we ook op de verf toepassen “De uitstraling van vroeger met het gebruiksgemak van nu”
De patronen zijn eigen ontwerp en ze zijn vernoemt naar wijken in London. Mayfair, Bloomsburry,Whitechapel, Victoria, Madison Square en Regent Stripe.